1. Szalézi Zenetábor MINI

Kedves Barátunk!

Szeretettel hívunk Téged az első alkalommal megrendezésre kerülő Szalézi Zenetábor MINIre, melyet 2024. augusztus 12-16. között rendezünk meg Péliföldszentkereszten. A tábort célja, hogy a hangszertanulás elején járó gyerekeket bekapcsoljuk a szentmiseszolgálatba, egyszerű gitáros dalokon keresztül. Lényegében bármilyen hangszerrel lehet érkezni (pl. gitár, furulya, fuvola, vonós, rézfúvós, dob stb.), a szólamokat és azok nehézségi fokát a résztvevőkhöz alakítjuk, mindenki meg fogja találni a helyét a művekben. Erre már a regisztrációnál megadott információk alapján tudunk készülni.

Fontosnak érezzük, hogy a gyermekek és fiatalok örömteli, végtelenül jóságos és szeretetteljes istenképpel találkozzanak, hogy a nehézségek között is tudják, Valaki mindig elkíséri őket. Dalainkat ezért úgy válogatjuk össze, hogy ezt a lelkületet tükrözzék.

Információ

Korosztály: 10-12 év
Az idei mottónk: Dicsérlek én
Helyszín: Péliföldszentkereszt - Szalézi Lelkigyakorlatos Ház

A tábor részvételi költsége: 30.000 - 50.000 forint / fő
Rátok bízzuk, hogy a megadott összeghatáron belül mennyit fizettek. A felső határ is egy erősen támogatott részveteli költség.

Amennyiben szeretnéd támogatni mások részvételét a táborban, lehetőség van támogatói részvételi díj fizetésére is, melynek összege 60.000 forint.

Jelentkezés

Jelentkezéshez az alábbi kérdőívet kell kitölteni:

Jelentkezési kérdőív

A jelentkezés 20.000 forint előleg befizetésével válik véglegessé, melyet utalással tudtok rendezni. A fennmaradó összeget érkezéskor a regisztrációnál kell készpénzben fizetni.
Utaláshoz adatok:

A résztvevőknek kötelező kitölteni a szülői nyilatkozatot: SZÜLŐI NYILATKOZAT - 2024 1. Szalézi Zenetábor MINI.pdf

Kérjük, hogy a jelentkezésnél a valós adataidat add meg!

Jelentkezési határidő: 2023. július 21. (vasárnap)


Szalézi Zenetábor, 2024. 04. 21.