8. Szalézi Zenetábor

Kedves Barátunk!

Szeretettel hívunk Téged a 8. alkalommal megrendezésre kerülő Szalézi Zenetáborba, melyet 2024. augusztus 5-11. között rendezünk meg Péliföldszentkereszten. A tábort kettős céllal szervezzük: egyik, hogy a sok helyen, sokféleképpen játszott énekeket összehangoljuk, újdonságokat tanuljunk, a fiataloknak zenei fejlődést biztosítsunk, a másik pedig, hogy szalézi szellemben közösséget formáljon. Fontosnak érezzük, hogy a gyermekek és fiatalok örömteli, végtelenül jóságos és szeretetteljes istenképpel találkozzanak, hogy a nehézségek között is tudják, Valaki mindig elkíséri őket. Dalainkat ezért úgy válogatjuk össze, hogy ezt a lelkületet tükrözzék.

Információ

Korosztály: 12-30 év
Az idei mottónk: Itt az idő
Helyszín: Péliföldszentkereszt - Szalézi Lelkigyakorlatos Ház

A tábor részvételi költsége: 40.000 - 60.000 forint / fő
Rátok bízzuk, hogy a megadott összeghatáron belül mennyit fizettek. A felső határ is egy erősen támogatott részveteli költség.

Amennyiben szeretnéd támogatni mások részvételét a táborban, lehetőség van támogatói részvételi díj fizetésére is, melynek összege 70.000 forint

Jelentkezés

Jelentkezéshez az alábbi kérdőívet kell kitölteni:

Jelentkezési kérdőív

A jelentkezés 20.000 forint előleg befizetésével válik véglegessé, melyet utalással tudtok rendezni. A fennmaradó összeget érkezéskor a regisztrációnál kell készpénzben fizetni.
Utaláshoz adatok:

A 18 év alatti résztvevőknek kötelező kitölteni a szülői nyilatkozatot: SZÜLŐI NYILATKOZAT - 2024 8. Szalézi Zenetábor.pdf

Kérjük, hogy a jelentkezésnél a valós adataidat add meg!

Jelentkezési határidő: 2023. július 21. (vasárnap)


Szalézi Zenetábor, 2024. 04. 21.